På lørdag starter julen i Tivoli - deltag i julekonkurrencen om fribilletter og turpas til den gamle julepyntede have

For nogen starter julen i november, for andre er det den 1. december, men for mange begynder julen først for alvor, når de har været en tur forbi Jul i Tivoli.

Julen i Tivoli er præcis som den plejer. Duft af gløgg, nisser og julekugler i alle farver fylder igen i år forlystelseshaven, så gæsterne traditionen tro sætter julen i gang med et skud rendyrket, tivolisk julehygge. Tivoli tager hul på julesæson nummer 28 fra på lørdag den 19. november og slutter Nytårsaften med fyrværkeri.

Julekonkurrencen findes nederst i artiklen !

Jul i Tivoli 2018. Stemning Julekugletræer i Parterrehaven Aften

 

Når kulden og mørket sænker sig over København, tændes der for hyggen i Tivoli, og duften fra hyacinter blander sig lifligt med gløgg, nyristede mandler og frisk pyntegran. Lyden af barnelatter, bjældeklang og knasende julegodter fylder luften.

Julemandens flyttedag
Blandt årets overraskelser er Julemandens nye hus. Ikke langt fra et nyt magisk lysende træ foran Nimb bliver der bygget et stort hus til Julemanden, der får udsigt til landsbyen Bjældevang og dens mange små boder. Gæsterne kan dermed se frem til at møde Julemanden i hyggelige omgivelser på Plænen. Her kan børnene få taget billeder og smugkigge ind i julegaveværkstedet, hvor flittige mekaniske nisser hjælper med at forberede julen med pynt og pakker.

På Tivolis scener bliver der julet igennem. Hele familien kan opleve et juleeventyr, når balletklassikeren; Nøddeknækkeren med over 100 medvirkende for 5. gang fra den 26. november indtager Tivolis Koncertsal med piruetter, funklende stjerner og symfonisk musik. Denne version af Nøddeknækkeren har Tivoli anno 1874 som ramme. Julehistorien om Nøddeknækkeren er en klassiker, der emmer af eventyr og magi for både børn og voksne.

Dronning Margrethe er den kyndige hånd bag forestillingens scenografi og kostumer, som danner rammen om Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixens, koreografi. Trin og kongelige klæder bliver akkompagneret af Tivoli Copenhagen Phil, som med Tjajkovskijs musik leverer tonerne til julefortællingen.

Publikum kan også få rørt lattermusklerne med Crazy Christmas Cabaret – Who killed Don Calzone? eller komme i yderligere julestemning, når Rasmus Botoft sammen med Tivolis Big Band og en række af musikalske gæster spiller julen ind til Tivolis Juleshow onsdag den 7. december.


Der er igen i år mulighed for at opleve Tivolis velpyntede juletræer, nisser, glaskugler og betagende julelys, fortæller Tivolis pressechef Torben Plank. – Det er en betagende have, der også indbyder til gavekøb i boderne, hvor handlende fra hele landet sælger pynt, lækkerier og lokale specialiteter.  Alle Tivolis forlystelser kører også under Jul i Tivoli og med lidt hjælp fra scenograferne kan vi også love hvid jul stemning i forlystelseshaven.

——————————————–

Netavisens julekonkurrence i samarbejde med Tivoli

Traditionen tro præsenterer netavisen i samarbejde med Tivoli en julekonkurrence, hvor man kan vinde flotte præmier.

1. Præmie 2 billetter til Nøddeknækkeren i Koncertsalen inkl. indgang til Tivoli onsdag den 30. nov. kl. 19.
2 + 3 Præmie 2 x 4 entre og turpas

Man skal besvare nedenstående fem spørgsmål, og vi skal have svarene i hænde senest søndag den 20. nov. kl. 12.00. De skal sendes til fa@2700-netavisen.dk

1/ Hvem står bag Nøddeknækkerens scenografi og kostumer ? __________________________

2/ Hvad hedder Tivolis julelandsby ? ______________________

3/ Hvem har lavet musikken til “Nøddeknækkeren” ? _____________________

4/ Hvad hedder Tivolis pressechef ? _____________________

5/ Hvornår slutter “Jul i Tivoli” ? __________________________

Navn: ___________________________________

Adr.: ____________________________________

Mail: __________________________

Mobil: _______________________

Mærk løsningen Julekonkurrence 2022

Der vil blive trukket log blandt de rigtige løsninger, og vinderne vil blive kontaktet personligt.

God fornøjelse !

———————————————-