Her er referatet fra Fix's 7-0 sejr over SC Amager

Hvad sker der dog i Fix for tiden ? I de seneste tre kampe har førsteholdet scoret 19 mål – ja vi skriver nitten – og det belønnes nu med en oprykningsplads i Serie 2. Lørdagens kamp i Pilesvinget endte med en ren massakre og en kæmpesejr på 7-0 efter 3-0 ved pausen.

Her er referatet fra målorgiet i Pilesvinget !

Boldklubben FIX startede opgøret nervøst, men efter 14 minutter bragte Chriss Jacobsens hjemmeholdet foran 1-0.
Føringen og den fantastiske opbakning fra tilskuerne, dulmede nerverne hos spillerne. FIX begyndte nu at spille mere frit, og kort efter kunne Bertram Falkenberg score til 2-0 på en fremragende flugter. Derefter gik det strålende for hjemmeholdet, som spillede sprudlende fodbold med det ene flotte angreb efter det andet. Kort før pausen kunne unge kropsstærke William Frøslev heade bolden ind til 3-0.
Da 2. halvleg begyndte stod det klart, at det udelukkende var et spørgsmål om, hvor stort hjemmeholdet ville vinde. Efter 54 minutter kunne den gamle bomber Chriss Jacobsen nette for anden gang i kampen og udbygge føringen til 4-0.  Ikke lang tid efter kunne Kristian Andersen gøre det til 5-0 efter et knaldhårdt skud. og så blev det Jakob Kronbøl tur efter en elegant vending, og så stod det 6-0.
Afslutningsvis scorede Marvin Gransee til 7-0 efter at have afdriblet målmanden.

Kampens spiller blev Jakob Kronbøl, som spillede en forrygende kamp og viste alle på lægterne hans tårnhøje niveau.

Søndag gælder det FC Culpa i Valby – her fløjtes op kl. 12.00.