Nu må udløbsdatoen snart være overskredet

Det var en herlig flok unge mennesker, som for snart et halvt år siden opsatte denne (ja undskyld os) rædsel udenfor vandtårnets hovedindgang. “Den skal bare stå der midlertidigt”, sagde man, men nu må udløbsdatoen vel snart være overskredet. I betragtning af hvilke flotte arrangementer, der efterhånden er i det gamle vandtårn på Brønshøjvej, så må førstehåndsindtrykket da være bedre, end det man ser på billedet.

Netavisen var til stede, da de unge opsatte “værket” – og de var selv glade for resultatet, som skulle bruges i deres videre studium.

Dengang skrev vi:

Den fjernes igen indenfor et halvt års tid. Men den har haft en mission for 20 arkitektkandidater, som onsdag har afleveret projektet til en eksamen, og har fået stor ros for “værket”.

Her er tale om første års kandidater, og de 20 involverede har arbejdet på sagen i fem måneder. Der har været lavet flere modeller og tegninger undervejs, og alle er glade for resultatet. Det er trods alt tyve forskellige “kokke” som har været med i den lange proces. Alle har haft forskellige opgaver og er gået til sagen med brask og bram. Og onsdag blev der uddelt ros fra højeste sted, hvor man var meget glade og imponerede over resultatet.