Ny kæmpe skuffelse for Stadion - tabte igen !

Det er da nærmest en mareridtsstart vore lokale håndboldherrer fra IF Stadion har fået på dette forår. I sidste weekend blev det til et nederlag mod Furesø Håndbold, og søndag eftermiddag måtte Brønshøj mandskabet lægge ryg til et knebent nederlag på 29-30 til TMS 2 i ECV.hallen.

Her en situation fra Stadions seneste sejr, som var i kampen mod Tåstrup. Gæsterne scorer.

Grundet mange skader og et enkelt Coronatilfælde måtte Stadion endnu engang stille svækket op, og kampen mod midtsjællænderne viste helt klart, at intet går de gules vej. Dobbelt ærgerligt når man tænker på, at dette faktisk var klubbens tredje nederlag i træk, når vi regner den sidste kamp i efteråret med, den som blev tabt til Rødovre. Og det er jo lidt af en omvæltning, når man ser på, hvor mange flotte sejre det ellers lykkedes af hente før jul.

Der er kun at håbe det bedste og så vente på, at bøtten vender. Næste uges kamp er i alle tilfælde verdens største mulighed for at komme på tavlen igen. Der møder Stadion Dalby på udebane. Første opgør mellem de to endte nærmest med en massakre i ECV-hallen. Så mon ikke Stadion kan hente en sikker sejr i Dalby Hallen og komme i gang igen. Dalby har ikke prøvet at vinde endnu.

netavisen søndag den 23. januar kl. 21.15