Ny skydes havesæsonen i gang med plantebytte

Mange bøger og brætspil har skiftet ejere i løbet af de sidste par måneder i Bytteriet, men nu skydes havesæsonen i gang med plantebytte og en solsikkemission.

Byttestationen Bytteriet står ved indgangen til Kulturhuset Pilegården og er bygget af materialer doneret af folk i bydelen. Den mobile byttestation er kort sagt et lille grønt fællesskab på hjul, hvor Brønshøj deler med hinanden. Der er skiftende temaer i løbet af året og nu er turen kommet til planter, stauder, frø, haveredskaber, krukker, potter, havebøger og stiklinger. Perioden løber fra 8. april til slutningen af maj.

Solsikkemissionen

Foruden haveredskaberne bliver der løbende spiret solsikker i Pilegården og sat ud i Bytteriet. Hvor mange solsikker kan det mon lykkes at få ekspederet videre til Brønshøjs haver? For alle der henter en solsikkespire venter der også en lille konkurrence for hvem kan mon dyrke Brønshøjs højeste? Solsikkespirene kan hentes i Bytteriet fra omkring midten af april.

Karse-kit til Påskebordet

Op mod Påsken vil man desuden kunne hente et lille krea-kit med karse, vat og gode tips til, hvordan pynte påskebordet med en hjemmedyrket karse på en sjov måde.

Fredag den 1. april 22 kl. 10.00