Stadion har fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson

Vore lokale håndbold herrer fra IF Stadion har påbegyndt den lange rejse mod landets næstbedste række. Samtidig har klubben et spændende tilbud til de 5-13-årige – nemlig en håndboldskole, som afholdes i weekenden den 26.-28. august. Se blot annoncen her:

               

Selve forberedelserne til kommende sæson har budt på nye spændende navne. Det drejer sig om to nye højrefløje, Jonathan Ahlefeldt-Laurvigsen og Casper Damm, som er hentet i henholdsvis GOG/Oure og Ajax København.
Der ud over er kommet  Mathias Qvortrup og Mikkel Wager – to spillere, som var bærende kræfter for deres hold, TMS Ringsted i 2. Division.
I opstarten står det klart at klubbens to dygtige og talentfulde yngre målmænd Tobias og Oliver er på plads og klar til den at give den gas.
Men desværre stopper de tre mere erfarne målmænd, hvilket betyder, at man netop nu “kun” er to målmænd til at dække klubbens ambitiøse 2. og 3. divisionshold hold.
Så hvis man er målmand, er ambitiøs og ønsker at stå på mål i 3. division, så kan man kontakte sportschef Thomas Schou på tlf. 29616184 og få en snak.
Og så ligger hele programmet klar til optaktstræningskampene – se blot her:
💚