Onsdag gik Stadion i gang med forberedelserne til den nye sæson

Næppe er den gamle sæson afslutter, før forberedelserne til den næste er i fuld gang. Onsdag aften havde vore lokale håndspillere opstart i ECV-hallen, og det skete glædeligvis med nye ansigter.

                                                                                                                                    

Man kan jo ikke komme uden om, at de seneste sæsoner er endt i en skuffelse for Stadion. Hvert år har man ligget med i toppen, og alligevel er det hele smuttet til sidst. Den slags kunne godt tage modet fra nogen, men ikke fra de lokale drenge. Her er optimismen igen i højsædet, og målsætningen er endnu engang oprykning til 1. division. Kigger man på forgangne sæson, tabte Stadion faktisk kun fire kampe, men det var altså nok til, at det kun blev til en tredjeplads i rækken.

Der vil utvivlsomt komme flere nye til Brønshøj klubben. Foreløbig har vi kunne notere os for tre forstærkninger. 21-årige Mads Lockenvitz Jørgensen, målmand, kommer fra Køge Håndbold og var blandt andet med til at spille dem op i 1. division. Christoffer Ryding Dahl, højre back, 21 år og fra TIK Taastrup og Rasmus Bendtsen, streg, 23 år, som kommer fra Faaborg ØH.

Det ser spændende ud – og netavisen vil naturligvis følge Stadion både før- og under turneringen, som starter i efteråret.