På onsdag er der igen Quizaften i Pilegården

Der er ikke noget, der kan få smilet frem, som en dyst i paratviden !

Alle er velkommen til at kigge forbi, når der krydses klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne og sker på onsdag den 28. februar kl. 19-21.

Det eneste man skal gøre er at stille et hold med nogle i sit nære netværk og finde på et godt holdnavn. Sammen får I testet deltagernes viden om musik, litteratur, kultur og meget mere, og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Der er fire personer i hvert hold, og der er naturligvis en præmie til bedste holdnavn. Alle deltagere betaler 25 kr. kontant, som havner direkte i præmiepuljen, som vinderholdet tager med hjem.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema. Quizzen går i gang kl. 19, så man skal være til indskrivning senest kl. 18.45.

Tilmelding

Kontakt quizmaster Helle Spangerup på tlf. 22 54 88 76. Mindst én deltager fra det tilmeldte hold skal være ankommet kl. 18 – ellers bliver bordet afsat til et andet hold