Opsang i pausen satte skub i Stadion efter en svag første halvleg

På papiret var Korsør/Slagelse Elitehåndbold  ingen vanskelig opgave for IF Stadion i søndagens opgør på hjemmebanen i ECV-hallen. Og det hele startede da også planmæssigt med en sikker 4-1 føring. Men så stoppede toget pludselig, og da første halvleg blev blæst af, førte gæsterne yderst uventet 15-14 !

Så er der kasse igen – Stadion kom stærkt igen efter pausen ..

Uden at netavisen var i omklædningsrummet i te pausen, vil vi mene, at træner Torben Schou gav sine spillere en gevaldig opsang. Indsatsen i de første 30 minutter havde nemlig ganske enkelt været miserabel og utilfredsstillende.

Så da Stadionspillerne kom på banen til anden halvleg, var de som forandret. Nu blev opgaven igen taget alvorligt, og det betød, at der nu blev uddelt tørre tæsk til sjællænderne. Kampens slutresultat blev en hjemmesejr på 34-26 – og endnu to meget vigtige point.

Stadion fik sat skik på forsvaret i anden halvleg. Her lukkes der helt af.

Ja ekstra vigtige – eftersom næste lørdags modstander Furesø Håndboldklub vandt med hele 35-26 over Sydhavsøerne2 i Rødbyhavn. Så kampen i Værløsehallen er mellem to mandskaber, der begge har 13 point. Den fløjtes i gang kl. 18.00.