Otte spillere fra Brønshøjs U19 skal prøve kræfter med seniorfodbolden

Otte spillere fra U19 prøve kræfter med seniorfodbolden på fast basis.

Seks spillere starter op med den kommende U23-trup (tidligere 2. senior) og to spillere starter i et prøveforløb omkring klubbens førstehold.

De seks spillere, der starter op i U23-truppen, er Xondril Owusu, Kassem Matar, Mouad Idrissi, Ayoub Haddaoui, Bertram Lynge Kjær og Ali Murad. Her skal de arbejde på at videreudvikle sig og derigennem forhåbentlig flytte sig tættere på A-truppen indenfor de kommende år.

De to spillere, der får muligheden for at starte op med A-truppen, er Pouya Azimi og Imad Chatri. De skal nu selv overbevise trænere og ledere om, at de kan være med på niveauet og skal indgå i den kommende A-trup.

Igen i år sender vi spillere op til seniorafdelingen. fortæller Talentansvarlig Jesper Matihesen. – Vi tyvstartede lidt i vinters og sidste sommer. Denne sommer kommer der så en lidt større gruppe spillere op. Vores fornemmeste opgave er at fastholde spillerne i klubben, lave nogle gode udviklingsplaner for dem og give dem rammerne for fortsat at kunne udvikle sig. Mange unge spillere skal bruge lidt ekstra tid og udvikle sig i, blive gjort fysisk og mentalt klar til voksenfodbold. Her tror vi på, at vi kan være med til at give dem det sidste skub i den rigtige retning, slutter Jesper Mathiesen.