Overborgmesterkandidaten og Laura Rosenvinge sendte live

I mandags besøgte den socialdemokratiske overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen Brønshøj Torv sammen med Laura Rosenvinge, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation. I løbet af en halv time fik de to politikere vendt og drejet lokale emner og svaret på spørgsmål fra lokale borgere.

 

Begge politikere leverede en interessant halv time på Brønshøj Torv i højt humør.

– For Sophie og mig er det jo vigtigt at være i dialog med borgerne, og normalt ville vi derfor gå dør til dør eller stille os op på torvet for at tale med folk, men det er jo svært, når vi skal holde afstand på grund af Corona, forklarer Laura Rosenvinge. – Derfor valgte vi at sende live fra Brønshøj Torv og fortælle om nogle af vores visioner for bydelen og svare på spørgsmål fra folk, der så med online.

De to gik live via Facebook, så man kunne sidde derhjemme i god afstand til de to politikere, mens man samtidig kunne se med og stille spørgsmål. Udsendelsen kan ses her. (Vi skal gøre opmærksom på, at billedet står på hovedet, det har vi desværre ingen indflydelse på).

Undervejs fortalte Sophie Hæstorp Andersen om nogle af de ting, som vil være vigtige for hende som overborgmester. Hun er bl.a. optaget af at sikre liv i byen, og derfor vil hun passe på og udvikle det lokale butiksliv – noget som ligger mange borgere i Brønshøj-Husum på hjerte. Overborgmesterkandidaten forklarede også, at hun gerne vil se på, hvordan man kan sikre bedre kollektiv transport i bydelen.

– Jeg er glad for, at vi har en overborgmesterkandidat, som kommer ud og lytter til nogle af de bekymringer og ønsker, som vi har her i Brønshøj-Husum, lyder det fra Laura Rosenvinge. – Så jeg glæder mig til at fortsætte dialogen om, hvordan vi får bydelen bundet bedre sammen med resten af byen.

Laura Rosenvinge havde også medbragt en lille overraskelse til Sophie Hæstorp Andersen i form af et tørklæde fra Brønshøj Boldklub, og brugte anledningen til også at sige, at hun gerne vil have gang i fodbolden og andre steder, hvor børn og unge kan mødes og danne fællesskaber.