I dag åbner Normal ved Brønshøj Torv

Det måtte jo ske på et eller andet tidspunkt. En af landets populæreste butikker NORMAL åbner i dag fredag i Brønshøj, nærmere bestemt på Frederikssundsvej 154 lige ved torvet. 

Butikken der som bekendt sælger mærkevarer indenfor personlig pleje, makeup, snacks og husholdning til faste lave priser, er på bare 8 år vokset til en kæde med over 270 butikker i Skandinavien, Holland og Frankrig. Produkterne i butikken er en blanding af alt det velkendte, krydret med produkter fra resten af verden blandt andet Skandinavien, Amerika og så ikke mindst masser af nyheder hver eneste uge.

En sjov og spændende butiksoplevelse

NORMAL er meget mere end faste lave priser på dagligdagens mærkevarer. Det er også en anderledes og interessant butiksoplevelse. Butikken lægger op til at gå på skattejagt efter både kendte og ukendte produkter. For eksempel kan man finde mærker, som man typisk kun ser i udlandet. Det kan være den sodavand, man kender fra amerikanske tv-serier, eller en ny spændende vegansk eller koreansk beautyserie.

– Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring, fx L’Oreal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris, fortæller administrerende direktør Torben Mouritsen til netavisen.

                                                       

– Vores mål er, at man som kunde får en unik oplevelse, hver gang man besøger vores butik. Derfor får vi – udover det faste sortiment –  hele tiden nye varer hjem, som gør det spændende og sjovt at gå på skattejagt igen og igen, fortsætter direktøren.

Kæmpe åbningsfest

Når man slår dørene op, bliver det til en åbningsfest, som det har været tradition for til alle åbninger. Kunderne kan se frem til masser af  konkurrencer og giveaways.

– Vi glæder os til at give kunderne en god oplevelse, hvor de kan købe mærkevarer til faste lave priser. Til butiksåbninger er det altid overvældende at få de mange positive tilbagemeldinger fra vores glade kunder, slutter Torben Mouritsen.

(foto: Jimmy Antony)

———————————————————————————————————————————————-

Faktaboks:

  • NORMAL har mere end 90 danske butikker
  • Blandt varerne finder man hårpleje, skincare, personlige plejeprodukter, husholdningsprodukter, kosmetik, skriveartikler, drikkevarer mm. Udvalget omfatter mere end 3.000 varenumre. Man har altid et stort fast sortiment af varer og derudover suppleres der hele tiden med nye mærkevare produkter.
  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.
  • I dag består kæden af mere end 250 butikker i Skandinavien, Holland og Frankrig
  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.
  • Følg med på Facebook for nærmere information facebook.com/danmark
  • Besøg websitet på www.normal.dk

———————————————————————————————————————————————