På fredag tændes juletræet i Tivoli - ny konkurrence og billetter

På fredag den 19. november bliver der for 27. gang taget hul på julesæsonen i Tivoli. Det sker, når Julemanden sammen med skuespilleren Rasmus Botoft, der er vært i Tivoli Varieteen 2022, officielt tænder lyset på det store juletræ foran Koncertsalen. Portene åbnes kl. 11:00, og juletræet foran Koncertsalen med 35.250 lyspunkter tændes kl. 16:30. Vind billetter i netavisens lille julekonkurrence – se længere nede …

Så er der atter jul i Tivoli …

Det 12 meter høje juletræ foran Koncertsalen er iklædt 235 kæder med 35.250 lyspunkter, og der har været brug for 5 medarbejdere og 6 dage til at pynte træet. Og mens de har knoklet for at blive færdige med at pynte træet, har de kunnet dufte de 10.000 hyacinter og 850 juletræer, som er plantet rundt omkring i Tivoli, og som alle står flot, når træet bliver tændt. En tradition, som mange Tivoligæster holder af at deltage i.

Rasmus Botoft tænder juletræet
– Jeg glæder mig til at tænde lysene på juletræet og dermed være med til at sætte julen i gang i København, siger Rasmus Botoft. – Vi trænger til kærligt samvær, hygge, fælles oplevelser og det varme smittende smil.  Jeg holder meget af julen og glæder mig til al vinterens stearinlys, mørke aftener, varme drikke og skønne stunder med familie og venner.”

Tivoli Variteen vender tilbage  2022

Efter succesen med Tivoli Varietéen i 2020 vender den gennemgående vært Rasmus Botoft tilbage til Glassalen i Tivoli med et nyt hold kunstnere. Tivoli Varieteen får premiere 9. juni 2022 i Glassalen. Hver forestilling får sine egne gæster, der dukker op og flettes ind i varietéen. Blandt de kendte gæster bliver bl.a. musikeren Mikael Simpson, kokken Claus Meyer, komikeren Eva Jin, billedkunstneren John Kørner og jazzmusikeren Alice Carreri. Der arbejdes fortsat på flere medvirkende, som offentliggøres senere.

                                                   

                                                        Rasmus Botoft tænder juletræet på fredag

Tradition og fornyelse

Årets tema er Hjerternes Fest, og gæsterne kan se frem til at Tivoli tænder op mod en 1 mio. lyspunkter og præsenterer nye lys-og snescenografier. Der er gensyn på forestillingen Snedronningen, som ubetinget er Tivolis største og dyreste balletopsætning nogensinde, hvor Oh Land har skabt musikken og Dronning Margrethe står bag scenografien og kostumerne. Jul i Tivoli strækker sig ‪fra den 19. november til den 2. januar 2022.

Årets lysdesign byder bl.a. på et lys ved Tivoli Søen, hvor gæsterne kan finde det største træ pakket ind i frostklart og vinterhvidt lys, som godt kan blive et eftertragtet Instagramspot. Ved Tivoli Søen vil gæster også kunne gå igennem en lystunnel, hvor de hele vejen igennem finder en række forskellige fotomuligheder, som fx billedrammer man kan stikke hovedet ind i eller bænke pyntet og belyst, så de udgør rammen for et julefoto. Derudover kan opdagelseslystne Tivoligæster også gå på jagt efter de 16 forskellige tema-juletræer, der står rundt i haveanlægget, alle pyntet med inspiration efter, hvilket sted i Tivoli de står.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo                         

Julekonkurrencen – vind billetter og turpas !

Som nævnt springer netavisen med en julekonkurrence i samarbejde med Tivoli, og her kan vinderne sikre sig 2 x 4 entre og turpasDet eneste man skal gøre er at svare på de tre nedenstående spørgsmål og så se at få mailet løsningerne til fa@2700-netavisen.dk i en fart. Vi skal have løsningerne senest mandag den 22. november kl. 12.00 ! Billetterne skal bruges inden 2. januar næste år.

1/  Hvor mange tema-juletræet er der i Tivoli ? _______________

2/  Hvad er årets tema ? ________________________________

3/  Hvor mange lyspunkter er der på det store juletræ ? ________

Navn: ____________________________________

Adr. ______________________________________

Mail: _________________________________

Tlf.: ____________________________

God fornøjelse !

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Her er programmet for 19. november 2021

11:00: Åbning af Jul i Tivoli med musik og snoreklip

11:00-22:00: Besøg Julemanden på Pantomimeteatret

11:00 Fiskefodring i Akvariet. Pris 30 kroner

16:30: Juletræet tændes med Julemanden, Eventyrteatret og Rasmus Botoft

19:30: Crazy Christmas Carbaret i Glassalen

19:30, 20:30, 21:30 og 22:30: Tivoli Jule-Illuminationer, Tivoli-Søen