På lørdag spiller Brønshøj årets første træningskamp hjemme mod Karlslunde

Brønshøj er i fuld gang med træningen op til turneringsstarten i slutningen af marts måned, og på lørdag den 22. januar kl. 13.30 spiller førsteholdet sin første træningskamp mod Karlslunde fra 3. division. Kampen spilles på Tingbjerg anlægget.

Lad os håbe på mange af dens slags jubel situationer i foråret

Det skal blive meget spændende at se de nye navne hos de sortgule. Godt nok har man måtte sige farvel til en del, men heldigvis er et tilsvarende antal kommet til klubben. Senest en ret så lovende spiller, 27-årige Nicholas Marfelt som både har superliga erfaring og har spillet i Holland. Senest har han været i HB Køge. Men der er også kommet andre interessante til. Den offensive midtbanespiller Martin Jensen fra Ringsted  har en fortid i bl.a. Fremad Amager, HB Køge og Slagelse, og han har bl.a. spillet 96 kampe i 1. division. Tre  nye spillere kommer fra GVI. Det er Mads Hashiba Jensen (offensiv midt), Matin Husani Corleone (back) og Christian Toftum (midtstopper). Endnu en er kommet fra Ringsted Nicolai Rasmussen, som også er midtstopper. Han har tidligere spillet i Slagelse. Fra Frederikssund er kommet Jonas Grønbech Hansen, der er central midt.

Så det ser ikke værst ud.

De spillere som har forlaft BB er Kasper Vilfort, Ahmed Alswafi, Jeffrey Ofori. Patrick Hedegaard, Adil Guendori, Anas Guendouri, Kelvin Padi og Mahdi Fatahi.