Pejsegaarden sluttede en forrygende dansesæson af

Pejsegaarden har netop afsluttet endnu en forrygende dansesæson med et storslået afdansningsbal og efterfølgende afterparty for de voksne i Tingbjerg hallen.

200 glade dansere var samlet og viste i løbet af dagen resultatet af sæsonens dansetimer for de ca. 600 fremmødte publikummer i Tingbjerg hallen – en stor traditionsrig dag for alle danserne på Pejsegaarden.

På dansegulvet var der shows og opvisninger af børn, unge og voksne i alle aldre. Fra de helt mindste 2 årige, over rytmik, MGP dans, MTV dans, hip hop, showdance, moderne dans til de voksne pardansere og motionsdanserne fra De Dansende Divaer og Girls & Gays holdene på Pejsegaarden. Som et ekstra krydderi åbnede anden afdeling med et storslået shownummer med alle Pejsegaardens dygtige undervisere.

Havde knoklet hele vinteren

Alle holdene havde arbejdet hele vinteren og foråret med temaet ”film”, så showene de dygtige dansere lavede alle var inspireret af film – både musikken, fortællingerne og kostumerne. Det drejede sig blandt andet  om Alice i eventyrland, Harry Potter, Purple Heart, Suicide squad, Game of Thrones og selvfølgelig Grease og Dirty Dancing.

Smuk mindetale om Britt

Undervejs i showet tog man sig også tid til at mindes afdøde Britt Bendixen, og en bevæget Ronnie Handskemager holdt en storslået mindetale om Britt Bendixen, hvor han bl.a. fortalte, hvad hun havde betydet både for ham personligt men også for Pejsegaarden og for dansen i det hele taget.

Britt Bendixen som vi husker hende

Han dedikerede den flotte Københavner march til Britts minde og ære, og alle stod og klappede i takt mens gulvet blev fyldt med dansere, der marcherede til minde om den dejlige dansedronning, som vi desværre mistede tidligere på året.

Afterparty til midnat

Afdansningsballet sluttede med et afterparty for de voksne, hvor den festlige musikalske underholdning blev leveret af 14 mands bandet Tuxedo Swing Band med solisterne Pernille Schrøder og Peter Fønns. Traditionen tro blev der også sunget fælles dansesange som ”Danse i måneskin”, ”Dansevisen” og ”Dancing Queen”. Kort sagt – Tingbjerg hallen var tætpakket af glade dansende medlemmer helt til midnat.

5. 7. og 10 års dansejubilarer blev fejret, og det var et imponerende syn, da 20 dansere modtog deres flotte diplomer og lykønskninger. Selvom Pejsegaarden ikke har været Ronnies i mere end syv et halvt år, så har alle dansere selvfølgelig deres anciennitet med fra hans tidligere danseskoler på Nørrebro og i Vanløse, så der kunne nu fejres helt op til 10 års jubilarer.

 

 

Et afdansningsbal markerer afslutningen på en sæson, men hos Pejsegaarden ligger de ikke på den lade side bare på grund af sommer. Så i denne uge er der Summer Dance Camp for alle unge mellem 8-16 år, der gerne vil prøve at danse, det kan man læse mere om her: https://pejsegaardendans.dk/summercamp2021/. Alle de voksne motionsdansere, De Dansede Divaer og Girls & Gays danser uafbrudt året rundt, også hele sommeren og programmet er her: https://www.dedansendedivaer.dk/sommerskema.

Ronnie ledte slagets gang

Ronnie Handskemager ledte slagets gang under hele afdansningsballet. – Det er en fornøjelse, at så mange nyder at danse hos Pejsegaarden, siger han til netavisen. – Jeg elsker, så mange vil deltage og er imponeret over den store opbakning, der er fra familier og venner til alle vores dansere. Siden jeg overtog Pejsegaarden for syv et halvt år siden, er det strømmet til med nye dansere i alle aldre, og jeg kan slet ikke vente med at få startet hele næste sæson, pointerer han og fortsætter:

– Vi er stolte over resultatet og glæder os til at byde op til dans igen fra næste sæson, som starter fra den 4. september. Allerede nu strømmer tilmeldingerne ind, og jeg ser frem til at overgå dette års afdansningsbal næste år, slutter Ronnie Handskemager med et stort smil.

                                                 

Man kan tilmelde sig danseholdene hos Pejsegaarden dans på www.pejsegaardendans.dk – her kan man også læse om alle de forskellige hold og undervisere, og alle er selvfølgelig velkomne til at få en gratis prøvetime når der startes op igen. Har man lyst til det, kan man booke her: https://go.pejsegaardendans.dk/proevetime-form-v3

netavisen 26. juni 23 kl. 11.10