Private bilister fylder alt for meget på Grøndal MultiCenters P-plads

De mange sportsudøvere og motionister som hele ugen lang har aktiviteter i Grøndal MultiCenter – og som vel og mærket kommer i bil, er ved at være godt trætte af, at parkeringspladsen ved centret nærmest er optaget af “fremmede privat bilister”. 

Det har taget til indenfor især det sidste par måneder, sandsynligvis på grund af det vejarbejde, der udføres i kvarteret, og som spærrer for parkering.

Så det er virkelig blevet svært at finde en p-plads, og mon ikke overvejelserne går så småt hen mod en genindførelse af tidsbegrænset parkering ? Flere af MultiCentrets brugere er i hvert fald godt trætte af ikke at kunne parkere på centrets p-område.

Netavisen har i den forbindelse modtaget denne svada fra en af vore læsere, som bruger centret flittigt:

Man tænker der er kræmmermarked på Bellahøj ved Grøndals Centret… Der er ingen P-pladser til sportsfolk som besøger centret nogle timer. Hvor er 3 timers parkering og parkeringsvagten ?
Pendlere, kassevogne, langtidsparkeringer og ligefrem ulovlige parkeringer, spærrer for Grøndals centrets brugere, som kører rundt og forurener for at finde en lille parkeringsplads.
Det giver ikke mening at centrets brugere som betaler kontingent jages væk af fremmede bilister.