"Qvindequiz" torsdag aften med særlig gæst

Torsdag den 18. november kl. 19 er der god anledning til at tage sin bedste “wingwoman” under armen til en drink og en divadyst i paratviden i Kulturhuset Pilegården.

Aftenens quiz er tilegnet Brønshøjs powerkvinder. Der bliver budt varmt velkommen til villavejenes og opgangenes højhælede intelligentsia, 12-talspigerne, 13-talspigerne, UG-pigerne med kryds og slange, talskvinderne, de bedrevidende der rent faktisk ved bedre og alle andre repræsentanter for det skarptænkende køn.

Der skal quizzes i almen viden, præcis som man plejer til en quizaften i Pilegården, og spørgsmålene bliver som altid både sjove, nørdede og krøllede. Et par eller to af spørgsmålene skal nok også give kvinderne farve i kinderne, og kan man dronningerækken af vigtige kvinder gennem tiderne, så øger man vinderchancen.

Special guest: Annie Rection

I løbet af aftenen venter der grænseoverskridende underholdning med stort hår. Intet emne er for beskidt eller tabuiseret og ingen hæl er for høj, når stand-up drag queen og den ene halvdel af podcasten Dragedronningerne, Annie Rection, går på scenen i løbet af aftenen.

Kort opsummeret: En hjernevridende og lattervækkende quizaften mest for, om og med kvinder.

Man skal være over 18 år for at deltage og der er maks. fire på hvert hold. Det koster 85 kr. at deltage inklusiv en drink og der venter præmier både til vinderholdet og til bedste holdnavn. Dørene åbner kl. 17.30, hvor der også kan købes dagens ret. Quizmaster er Helle Spangerup. Billetter købes på pilegaarden.kk.dk.