Repair Café Brønshøj udvider åbningstiden

Der er rigeligt at se til i Repair Café Brønshøj I Kulturhuset Pilegården for tiden. Derfor udvider de frivillige fiksere åbningstiden med en time til kl. 16-19 hver sidste mandag i måneden.

Repair Café Brønshøj er en del af det landsdækkende netværk Repair Café Danmark, som har været stødt voksende siden den første så dagens lys tilbage i 2013. Landet over reparerer frivillige fiksere ting og sager hver dag ting og sager, som fortjener en længere levetid. Missionen er klar: Det handler om at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling.

I Pilegården opstod en reparationscaféen i 2017, som blev en del af Repair Café Danmark året efter. Netværket af frivillige fiksere i Pilegården har vokset sig til et både stærkt og hyggeligt et af slagsen siden.  Det er især forskellige elektroniske sager, der får nyt liv i reparationscaféen, men alt efter hvilke frivillige der dukker op, kan der også fikses andre sager.

Få fikset yndlingssweateren

Til den næste reparationscafé mandag d. 27. marts kl. 16 – 19 kan man også få repareret sit strikketøj, hvis der er gået et par masker i yndlingstrøjen. Der er altid plads til flere frivillige fiksere og man kan kontakte metteb@kk.dk, hvis man vil stille evnerne til rådighed. Heldigvis kan man også bare hjælpe den grønne omstilling på vej simpelthen ved at dukke op med en defekt ting under armen. De frivillige fiksere er også gode til at lære fra sig, så man måske selv får mod på at give det et skud næste gang, der skal repareres.

Det er gratis at få repareret ting. Værktøjet har fikserne, men kræver det særlige reservedele skal man selv medbringe dem. Der er åbent i Repair Café Brønshøj hver sidste mandag i måneden i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17.