Repair Café i Rytterskolen

Man kan puste nyt liv i sine defekte sager i Rytterskolen på Brønshøj Torv mandag den 29. april kl. 16-19 – og der er! ingen tilmelding, man kan bare dukke op.

De fleste køber og smider væk i stor stil, og danskerne bruger hvert år færre og færre penge på at reparere. Men hvorfor smide ting ud, når det oftest er småreparationer, der giver tingene et længere liv?

Alle er velkommen til at kigge forbi og være med til at mindske overforbruget og affaldsmængden. Enten ved at stille sin egen ekspertise til rådighed og hjælpe til med at reparere, eller simpelthen ved at kigge forbi med et ting under armen, som man gerne vil have fikset. Bliv samtidig klogere på, hvordan man gør.

Foruden elektronik, som der altid har været et stærkt hold fiksere til, så kan man som regel også få fikset strikketrøjer og tøj.

Praktisk info

Det er helt gratis. Ankomst senest 18.30 i Rytterskolen på Brønshøj Torv.

Man skal huske diverse opladere, brugervejledninger, kabler, pærer og andet der måtte skulle bruges til at teste om den reparerede genstand er brugbar.

__________________

Typiske reparationer i Repair Caféen

Elværktøj, lamper, børnenes legetøj, mekaniske sager, simpel elektronik, HIFI mm.

Man kan få repareret sine ødelagte ting, hvis der er den rette ekspertise til rådighed blandt de frivillige. Det er gratis, men man skal selv medbringe eventuelle reservedele.

Er du interesseret i at være med til at reparere?

Så kontakt Mette Bøgelund på mail: metteb@kk.dk / tlf. 27 15 68 43