Så blev juletræet tændt på Brønshøj Torv

– og det var både en festlig, stemningsfuld og hyggelig indledning på julen. Trods et enkelt regnskyl under det hele, veg de mange glade og forventningsfulde mennesker, som var mødt op – ikke en tomme. Børnene var glade, og selvom de allerede da julemanden ankom spurgte efter deres slikposer, måtte de væbne sig med tålmodighed. Træet skulle jo først tændes, og det blev det så – smukt strålende ud i aftenhimlen. 

Brønshøj Kirkes pigekor/børnekor startede den dejlige stund med at synge, og så fulgte en tale fra kirkens præst Mia Lund Rao og naturligvis manden bag det hele, Martin Greve Halse. Derefter blev alle opfordret til at kalde på julemanden, og det var ikke forgæves. Dagens populæreste ankom og tændte juletræet. Så blev der sunget yderligere julesange – og så kom det vigtigste for børnene – slikkeposerne !

Brønshøj Kirkes pigekor/børnekor gjorde det som sædvanlig godt og formåede at skabe den helt rigtige stemning.

Det var så Brønshøj Torvs juletræ – lørdag kl. 16.30 starter løjerne i Husum med tænding kl. 17.00. Ikke på torvet – men på hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej – overfor Føtex.

Foto: F. Sund