ANNONCE: I dag fredag går det løs med et forrygende BLACK FRIDAY i Brønshøj - kig på tilbuddene !

                        

Hvad er det egentlig, man fejrer med Black Friday ? 2700-netavisen har boret lidt i historien og kan fortælle følgende:

Black friday er fredag efter thanksgiving (thanksgiving er den fjerde torsdag i november), ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen.

I 2013 tog nogle danske webshops de indledende skridt til at indføre black friday i Danmark. Dette blev fulgt op året efter af flere danske butikker og varehuse, der brugte dagen til at promovere særlige tilbud. På forbrugersiden har interessen for black friday set en eksplosiv vækst de seneste par år. På black friday i 2014 blev der udført 4,5 millioner dankorttransaktioner, hvilket er det højeste antal nogensinde på én enkelt dag.

I 2015 fik black friday for alvor sit gennembrud i Danmark og slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie, hvis man måler på omsætning gennem Dankortet på en enkeltstående dag.

I dag er de handlende over hele landet med på spøgen, og der er mange penge at spare, hvis man f.eks. tager en rundtur i Brønshøj. Det skaber utvivlsomt endnu engang en omsætning, der batter. Ovenstående timetilbud er udelukkende hos handelsforeningens medlemmer !

                      STØT DE LOKALE BUTIKKER !