Så er den nye bro, der skal forbinde Tingbjerg og resten af Brønshøj-Husum færdig

  Den nye bro står flot – og samme sted, hvor der indtil 1954 lå en bro. foto: Brønshøj-Husum Lokaludvalg
Endelig kom dagen, hvor den nye cykelgangbro er færdig. Broen er opført præcist samme sted, hvor der indtil 1954 lå en bro. Den nye bro er 5 meter bred og 30 meter lang og forbinder Tingbjerg og resten af Brønshøj-Husum.
Broen er en del af Husumforbindelsen, der skaber en sikker trafikkorridor for gående og cyklister langs Korsager Alle, Kobbelvænget og Vestvolden. Senere på året bliver forbindelsen indviet officielt når de sidste to stykker cykelsti er etableret.
– I Brønshøj-Husum lokaludvalg har vi fulgt Husum forbindelsen siden starten, og det glæder os at cykelbro forbindelsen over Vestvolden til Tingbjerg er blevet færdig, siger Lokaludvalgets formand Christoffer Rosenkrands. – Cykelbroen er et hurtigt og naturskønt alternativ for de bløde trafikanter, der skal til og fra Tingbjerg, eller bare vil på sightseeing i vores bydel.
Det er vigtigt med de gode cykel og gangstier, ikke mindst til dem der ikke får rørt sig så meget. I Brønshøj-Husum lokaludvalg glæder vi os til den officielle indvielse af hele Husumforbindelsen senere i år, og til Københavnerpicnic d. 11. juni, der netop skal foregå på cykelbroen, slutter Lokaludvalgets formand.