Så er der alsang i Pilegården

Hver fugl synger med sit næb, og alle stemmer er velkomne, når fællesskabet bliver hyldet med sang og samvær til alsang i Pilegården onsdag den 28. oktober kl. 18.

Fællessang nyder lidt af en opblomstring for tiden og med god grund. Det giver både sammenhold og fællesskab at synge sammen og forskerne siger endda, at vi også får det bedre af at synge for fuld hals.

Fællessangen har også været brugt som en stille og rolig protest under 2. Verdenskrig. Til den landsdækkende Alsang i 1940 sang der således hele 150.000 deltagere med i Fælledparken og hele 720.000 på landsplan.

I foråret guidede TV-vært Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber danskerne igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat.

Denne aften er det den lokale forening Visens Venner og konferencier Helle Spangerup, der sammen med publikum synger udvalgte sange, der hver og en fortæller et lille stykke Danmarkshistorie.

 

Alle er velkomne – uanset alder og evner. For som Faber og Steffensen formulerede det: ”Når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand.”

 

Der er fri entré og man behøver ikke at medbringe sin egen sangbog, da der bliver delt sanghæfter ud på dagen. Der er åbent i Café Pilen, hvor man også kan købe dagens ret. Tilmelding nødvendig på tlf. 22 54 88 76. Aftenen gennemføres med stolerækker og god afstand. Der er få ledige pladser tilbage.