Så er det igen snart tid til fællessang i Brønshøj Sognehus

Fra sidste års fællessang i Brønshøj Sognecenter. (foto: Kirsten Lund Larsen)
Brønshøjs sognehus vil fredag-lørdag den 17. og 18. juni danne rammen om fællessang, jazzmusik og møder med mennesker, der skaber musik. Undervejs vil man kunne møde jazzsangeringen Mette Nadja, der til daglig er en del af den vibrerende jazzscene i Berlin, og saxofonist og fløjtenist Christina von Bülow, der er et meget respekteret navn i dansk jazzmusik og for øvrigt bosat i Husum. Desuden vil der blive masser af mulighed for at synge sammen, både sange valgt af værter og foreslået af deltagerne selv. Weekenden vil også byde på et møde med en af de nye komponister, Marianne Søgaard, der har sat melodi til mange sange i den nye Højskolesangbog.
Fællessang er jo populært som aldrig før, og det synes vi jo er helt fantastisk, siger Kirsten Lund Larsen til netavisen. Det gør sådan noget godt ved os at synge sammen. Vi prøvede det for første gang med en fællessangs-weekend sidste år og blev stærkt opfordret til at gentage det. Og som nævnt sker det altså om et par uger.
Det starter fredag den 17. juni. kl. 19.00 og slutter lørdag eftermiddag med en koncert i kirken med det alsidige kor Tritonus, der normalt øver i kirkens lokaler. Koncerten i kirken er åben for alle, også uden at deltage i fællessangs-weekenden.