Så er det lige før REMA 1000 har sin nye P-plads helt færdig

Hver dag i hele forløbet har chefen i REMA 1000, Bettina Wuust Lohse troligt kigget ud af vinduet for at følge slagets gang med den nye P-plads. Men nu er den meget tæt på at være færdig.

Det var en glad Bettina Wuust Lohse, som tirsdag formiddag tog mod netavisens udsendte i domicilet på Frederikssundsvej 256. – Nu er vi meget, meget tæt på endelig at kunne åbne vores parkeringsplads ved siden af butikken, fortalte hun. – Der er arbejdet hårdt på at få det hele færdigt, og enten kan pladsen åbnes på fredag eller i starten af næste uge. Der skal asfalteres torsdag, og derfor vil indkørslen til den nuværende P-plads foran være lukket der, hvor vi har blomstermarked.

Denne indkørsel vil være spærret nogle timer på torsdag.

Til gengæld kan man køre ind lidt længere henne – det drejer sig måske om 50-75 meter.. Det vil dog kun være mellem kl. 9-12. Fredag skal det hele så lige inspiceres, og godkendes det hele, er den nye parkeringsplads klar til vore kunder. Jeg glæder mig helt vildt, for det vil betyde en masse, at der endelige er gode parkeringsmuligheder, siger Bettina og slutter, – om vi skal fejre det, vil vise sig efter sommerferien. Men muligheden står åben.