Så har Brønshøj indledt marchen mod divisionsstatus til næste år

For lidt under en måned siden blev sommerpausen skudt i gang, og i dag vendte størstedelen af truppen så tilbage for at møde op til sæsonens første træning.

Den fysiske stab var godt tilfreds med formen, som spillerne mødte op i, og det kunne også ses på træningstempoet samt intensiteten.

– Det ser fint ud efter den første træning, og det var dejligt at se de nye spillere: Malik, Lumb, Aleks og Walter, sagde sportschef Thomas Ibsen. – Derudover var der også nogle af vores egne unge spillere samt en prøvespiller fra KFUM, som trænede med i dag. Samtidig havde Jonas Hemmingshøj, som senest har været i Hillerød, fået lov til at træne med. Men planen er ikke, at der skal være mange prøvespillere. Vi søger dog efter 2-3 spillere, der kan forstærke truppen, og dukker der noget op, siger vi ikke nej.

Det var ikke hele truppen, som var mødt ind, da nogle stadig er på ferie. De kommer dog tilbage inden for de næste par uger – dog ikke dem alle sammen.

– Vi havde også håbet på Otto Dupont til træningen i dag, men han har valgt at tage til prøvetræning i Fremad Amager. Det er vi ærgerlige over, da vi havde en aftale, fortsatte sportschefen.

I morgen trænes der igen, og så gælder det allerede sommerens første trænings på lørdag den 15. juli kl. 12, hvor netop Fremad Amager kommer på besøg. Denne træningskamp spilles på Tingbjerg Ground, og der vil være gratis adgang.

– Den første træningskamp kommer tidligt, men vi siger ikke nej til at møde et hold fra 2. division på en god bane, siger Ibsen. – Målet for efteråret er, at vi skal vinde en masse fodboldkampe, så vi har et godt udgangspunkt til foråret. Med den nye struktur begynder slutspillet allerede første dag. Målsætningen for hele sæsonen er oprykningen, men vi ved, at det bliver svært og kræver hårdt arbejde, slutter Thomas Ibsen.

Tekst: Christian Haslund / Antony Foto: Christian Haslund