Så kom Brønshøj endelig op på 2.pladsen efter 2-1 i topopgøret mod Glostrup

Godt og stabilt spil i foråret har gjort, at BB længe har ligget lige i hælene på de to klubber i DS-oprykningsspillet, Glostrup som 2’er og Sundby på førstepladsen. Men efter topbraget fredag aften på Tingbjerg Ground mod Glostrup lykkedes det endelig for BB at rykke en plads op som nr. 2 i rækken. Netavisen er dog blevet gjort opmærksom på, at en 2. plads i oprykningsspillet ikke giver direkte oprykning til 3. division. Det er kun en 1. plads, der gør det. 2’erne ender i et playoff mod andre 2’ere fra de øvrige DS-rækker.

Så vi må håbe, det vil lykkes at indhente Sundby, som besætter 1. pladsen. 1173 tilskuere så kampen på Tingbjerg Ground, og de så også BB bringe sig sikkert foran 2-0 indenfor de første 24 minutter. Det blev 1-0 efter 10 minutter, da Tranberg lagde bolden ind til Mican, som sikkert scorede. Og næste mål kom et lille kvarter senere, da Mads Hashiba udnyttede en fejl i Glostrup forsvaret og øgede til 2-0.

Den stilling holdt til et minut ind i overtiden, hvor Glostrup fik reduceret på straffe til 2-1. Men et godt kæmpende BB-mandskab holdt stillingen og sikrede sig dermed avancementet i oprykningsspillet.

Næste kamp er på lørdag den 11. maj kl. 13.00, hvor BB skal på en ny svær opgave ude mod Frederikssund. Hjemmeholdet vandt senest ude over Tårnby FF med 3-2 og har faktisk haft et glimrende forår. Så den bliver svær !!

(foto: BB)