Så skal der grines igen i Pilegården !

Hvis sommeren har været en solrig, ørkenvandring med hensyn til morskab og grin, så kan man indhente det forsømte, når Brønshøj Comedy Club skyder sæsonen i gang med fire gode navne mandag den 3. september kl. 20.

 

Traditionen tro er det den faste vært Valdemar Pustelnik der dirigerer slagets gang, når ugen bliver skudt i gang med et mandagsgrin.

På scenen kan man opleve Jacob Tingleff, som mange forbinder med shows som Ulige uger, Guide til parforhold, Pyt med skjorten, Farvelagte frustrationer og Den ægte vare. Han er i øvrigt den første stand-upper, der blev (godt) anmeldt i DR2’s Smagsdommerne.

Audrey Castaneda er berygtet for sin fantastiske skarphed og et formidable humoristiske gen. Den danske befolkning stiftede især bekendtskab med hende i den populære DR2-serie ”Piger på Krisestien”.

Morten Wichmanns stil er hurtig, kompromisløs og skarp med en befriende portion fjol oveni. Til trods for sin unge alder har han været i gang siden 2007 og er blandt andet jokewriter på adskillige tv-programmer, herunder Dybvaaaad og Tæt på Sandheden med Jonatan Spang.

Jacob Taarnhøj debuterede med et brag i 2012 og har blandt andet vundet talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2017. Samme år var han finalen i DM i stand-up 2017 med en fantastisk svada om det danske sprogs ulogiske opbygning. Med andre ord: En komiker det betaler sig at holde øje med.

 

Billetter koster 120 kr. i forsalg og 90 kr. for studerende. Køber man i døren er prisen 150 kr.