Skidt start for Fix i Serie 2 - tabte til oprykker

De rødhvide fra Brønshøj Kirkevej fik ikke den bedste start efter nedrykningen til Serie 2. Premierekampen fredag aften på udebane mod oprykkerne fra FC ESPM sluttede med et nederlag på 3-1 efter 1-0 ved pausen.

Hjemmeholdet bragte sig foran efter bare 5 minutter, og det holdt halvlegen ud. Efter 10 minutter af 2. halvleg øgede ESPM til 2-0, og den føring holdt til de sidste minutter af kampen. Først lykkedes det for Fix at reducere, men et øjeblik efter blev sømmet slået i kisten til slutresultatet 3-1. En oprykker kommer altid med stor gejst, mens det modsatte ofte kan siges om en nedrykker. Så et trist nederlag til Fix, som dog allerede på tirsdag aften kl. 18.45 i Pilesvinget kan komme på tavlen, med en sejr over IF Føroyar.