Skuffelse for Brønshøj - tabte 3-2 til B.1903 i Gentofte

Det kører op og ned for de sortgule i sæsonstarten. I lørdagens kamp i Gentofte mod B.1903 måtte Brønshøj se sig besejret med 3-2 efter 1-1 ved pausen.

Her rammer Frederik Nielsen stolpen efter 24 minutter, men heldigvis var han heldigere kort tid efter

Starten var ellers ganske lovende, da Frederik Nielsen bragte BB foran 1-0 efter 29 minutters spil. Forinden havde han haft et hovedstød på stolpen, som havde fortjent en bedre skæbne. Men ligesom man havde indstillet sig på en føring ved pausen, fik hjemmeholdet udlignet, så det stod 1-1 efter de første 45 minutter.

Brønshøj fik den værst tænkelige start i anden halvleg, da 3’erne bragte sig foran 2-1 efter 47 minutter. Men BB kæmpede videre, og efter 70 minutter lykkedes det for Mathias Veltz at udligne til 2-2. Glæden over og udsigten til i hvert fald et enkelt point brast imidlertid 10 minutter før tid, da B.1903 scorede sejrsmålet til 3-2.