Snart er der igen gratis jazz i Pilegårdens have

Den dygtige vokalist og fortolker Kira Martini giver koncert i Pilegårdens grønne have tirsdag den 10. aug. kl. 19-21.

Foto: Mikkel Bo

Som altid er det musikalske niveau højt, når den traditionelle jazz’ ypperste og mest erfarne repræsentanter møder morgendagens jazznavne i Pilegårdens have.

Jazzsangerinden Kira Martini har en forkærlighed for at mikse genrer som bossa, samba, New Orleans, funk og choro, som hun tilsætter egne kompositioner. Sit gennembrud fik hun tilbage i 2013 med albummet “Kira Martini presents MARTINI’S”, og hendes seneste udgivelse Warm Valley fik følgende ord med på vejen af journalist og anmelder Ivan Rod:

“Sangerinden, Kira Martini, har i løbet af det sidste årti markeret sig som en uomgængelig karakter på den danske jazzscene. Der er (…) noget på én gang rutineret og nysgerrigt, nuanceret og fokuseret, ægte og næsten stofligt nærværende over hendes fortolkning af standards.”

Ved sin side denne aften i Pilegården har hun dygtige musikere, herunder Mads Søndergaard på orgel, den lokale trombonist, komponist og arrangør “Fessor”, Peter Marrott på trompet og Morten Ærø på trommer.

Koncerten er arrangeret klubben JazzPetanque, som har grillen til medbragt mad tændt kl. 18.00. Det er tilladt at medbringe egne drikkevarer. Koncerten er støttet af AC Stilladser A/S.