Snart er dette syn fortid på Husum Torv !

– den gamle lave bygnings dage er talte og erstattes af ny beboelsesejendom med butikker i stueetagen. Nedrivningen forventes at starte i februar måned.

Og det betyder, at de to butikker som i dag ligger i den lave bygning forsvinder. Men efter sigende beholder Coop adressen, og så vil det vise sig, om det igen bliver en Fakta, eller der kommer en ny Coop 365.

Til gengæld må Danmission GENBRUG efter ni et halvt år på Husum Torv lukke ned, og det er man naturligvis dybt ulykkelige over. Faktisk gik man og glædede sig til et flot 10 års jubilæum til næste år, men det bliver så ikke til noget. – Vi er meget kede af det, fortæller Helle Spangerup fra Danmission til netavisen. Derfor er vi på jagt efter nye lokaler.

Vi skal bruge 3-400 kvadratmeter, og de skal helst ligge på Frederikssundsvej mellem Mørkhøjvej og Bellahøj Kirke. Det skyldes to ting. Vi er i alt 26 frivillige, som arbejder i butikken, og placeres den udenfor nævnte område, vil en del falde fra. Og så har vi den mest fantastiske kundekreds, som vi nødigt vil undvære. Så jeg vil tillade mig at komme med en indtrængende appel til netavisens læsere. Har man forslag til et nyt sted, så kontakt mig direkte på mobil 22548876. Det haster jo lidt, for før vi får set os om, så har vi runder nytår. Den 1. februar skal alt være rømmet, så vi har sidste åbningsdag fredag den 14. januar, slutter Helle Spangerup.

Kigger vi lidt tilbage i historien, så har netop de to lejemål givet store bidrag til underholdningen på Husum Torv. Hvem husker ikke Tøjeksperten 324 og Irma, som sammen med Selandia Radio og Skotsman Jensen stod for talrige festlige arrangementer. Ak ja – det var dengang.

Det er ejendomsselskabet Momentum Plus, som står bag det nye projekt. Som nævnt er der tale om en beboelsesejendom, som bliver på tre etager og med butikker i stuen. Netavisen vil følge slagets gang og vende tilbage, når der er nyt.

netavisen 22. september kl. 17.10