Snart summer musikken igen i Pilegården

Der er snart igen musik i Pilegården, hvor en børnekoncert med Sandberg Explorer lørdag den 8. maj. kl. 14 sætter gang i hjulene.

(Foto: Lena Paaske)

Det er en overraskende og nyskabende koncertperformance, der venter børn i alle aldre denne eftermiddag. Den musikalske enmandshær Thomas Sandberg indtager rummet med mission om at udforske lydene og bruge dem til at skabe en musikalsk rejse i musik og lyd.

Rigtige slagtøjsinstrumenter, krop og stemme blandes med ting og sager, som vi normalt ikke betragter som instrumenter. Publikum bliver også inddraget som lydgiver og mikrofoner og forskellig elektronik indgår både som med- og modspiller. Musikken bliver skabt på stedet og Thomas har lagt en plan om at spille sammen med sig selv i 8 lag.

Bodypercussion, absurd musikalsk komik, mimik og fysisk performance vil også være en ingrediens i denne musikalske cocktail, som i øvrigt tidligere er blevet honoreret med en Danish Music Award. ”Kunst i grænselandet mellem stand up, improvisation, ny kompositionsmusik og teater” skrev en begejstret anmelder i Politiken.

Billetter koster 60 kr. og fås på Pilegårdens hjemmeside. Koncerten blev flyttet grundet nedlukningen og afvikles naturligvis under hensyntagen til gældende restriktioner. Billetter til den oprindelige koncert kan stadig bruges. Arrangeret af JAZZiVÆRK.

JAZZiVÆRK: Koncerter i maj

Lørdag den 08. maj. kl. 14
Sandberg Explorer

Torrsdag den 20. maj. kl. 20
Dicte

Fredag den. 21. maj. kl. 20
Den Gamle Sangskat
(Sara Grabov, Eva Skipper og Martine Madsen)

Lørdag den 30. oktober kl. 20
Randi Laubek

netavisen onsdag den 28. april 21