Spændende opgave for og med Brønshøjs U23-trup

Det bliver Brønshøjs U23-hold der i kommende sæson skal agere klubbens 2. hold i den københavnske Serie 1, og i den forbindelse har man lavet en aftale med Cem Vardar og Emran Kahveci, som får ansvaret for det spændende projekt.
Emrah Kahveci (tv.) og Cem Vardar.
Cem Vardar har stor spillererfaring og har spillet divisionskampe, blandt andet for Fremad Amager og  Brønshøj Boldklub, mens Emrah Kahveci har trænererfaring fra Nørrebro FF og senest har været i en konsulentrolle i Hundige Boldklub.
– Vi glæder os helt enormt til dette samarbejde, lyder det fra BB, – og vi tror på at de to herrer, med deres spiller- og trænererfaring er de helt rigtige til at kickstarte dette projekt og arbejde hårdt på at videreudvikle vores unge spillere.

Vi har en målsætning om at forbedre vores setup og træningsmiljø omkring vores unge spillere, som en overgang til seniorfodbold og de spillere, som stadig har ambitioner om at spille seriøst fodbold og forsøger at komme på højere niveau. Der står mere målrettet og hårdere træning på tapetet, og derudover vil kravene til spillerne i truppen også forøges.

Vi glæder os til at få sat dette projekt i gang, og der er masser af gode kræfter i klubben, som vil støtte op om U23, så Cem og Emrah kan få tingene til at gå op i en højere enhed og levere gode resultater ift. udvikling af træningsmiljø og udvikling af den enkelte spiller, slutter man fra BB.

Planen med det kommende U23-hold er som nævnt, at det skal fungere som klubbens 2. hold samtidig med at det skal gøre overgangen nemmere fra ungdomsspiller til seniorspiller.