Speciel udstilling kan ses fra fredag og weekenden over i Brønshøj Vandtårn

31. marts – 2. april undersøger kunstnerne Olivia Rivière og Maja Lindberg Schwaner vilkårene for individualitet og fællesskab i en tid, hvor vi bombarderes med billeder både som borgere og forbrugere.

Udstillingen “Find me at the surface” er et samarbejde mellem koreograf og danser Olivia Rivière og Maja Lindberg Schwaner, som er forfatter og billedkunstner. Med udstillingen undersøger de to kunstnere, hvordan vi både finder fællesskaber og udtrykker vores individualitet i en visuel kultur, der hele tiden forandrer sig. Jagten på autenticitet og individualisme skaber baggrund for trends, der cirkulerer, sælger varer, og hurtigt bliver uinteressante igen. Den konstante forandring gør det til et skrøbeligt sted at lede efter betydning og fællesskab.

Udstillingen består af skulpturer i stål og stoffragmenter. Skulturerne er en mellemting mellem abstrakte kroppe, som er fastfrosne i ustabile positurer, og knager til tøj-fragmenter. Til åbningen er der performance af koreograf og danser Olivia Rivière. Olivia arbejder blandt andet med sin stemme og har tidligere arbejdet med teknikker som growling.

Udstillingen åbner 31. marts kl. 17-20 og kan herefter ses 1. april kl. 14-18 og 2. april kl. 12-16. Det hele er støttet af Statens værksteder for kunst og Rådet for Visuel Kunst.