Blandet start for BB i første træningskamp før den nye sæson

Nuvel det var kun en træningskamp kort efter opstarten til den nye sæson, og mange nye spillere skulle prøves af. Men alligevel lidt betænkeligt, at BB lægger ud med at tabe til Danmarksserie klubben Ishøj i lørdagens kamp i Tingbjerg. Godt nok kom Brønshøj foran efter 24 minutter ved en af prøvespillerne, som vi ikke må give navnet på endnu. Det betød en føring på 1-0 ved pausen.

Men i 2. halvleg kom gæsterne bedst fra start. BB havde nu skiftet nye folk ind, og det startede ikke allerbedst. Efter 49 minutter blev der udlignet, og efter 63 minutter kom Ishøj foran 2-1. Efter 71 minutter øgede gæsterne så til 3-1. Bare syv minutter før tid fik BB reduceret ved Victor Koch på hovedstød. Mere blev det ikke til.

I de første 45 minutter viste BB ganske fine takter, mens det efter pausen kneb lidt mere, da der blev eksperimenteret. Men træner Michael Madsen var ganske godt tilfreds – og han fik set en del nye spillere i aktion.

BB spiller næste træningskamp er lørdag den 1. august mod Slagelse – også i Tingbjerg.