Bo Henriksen - hils vennerne i Brønshøj og sig, jeg følger dem i tykt og tyndt !

For 5-6 år siden sagde Bo Henriksen farvel til sit kære Brønshøj, hvor han havde sine første syv år som træner og med stor succes. Den friske fynbo gik lige ind i vore lokale fodboldfolk med træsko på. Lige fra sin første entré swingede det mellem spillerne, supporterne og Bo Henriksen. Og det blev til nogle pragtfulde år, som hele fodbold Danmark lagde mærke til. Det kørte bare. Efter syv år sagde Bo Henriksen så farvel for at søge nye udfordringer, og det blev et goddag til Brønshøjs gamle venskabsklub Horsens. Her er han stadigvæk og kører nu på 5. – 6. år.

Bo 2

Sidste hjemmekamp for Bo Henriksen va mod Hobro, som ved den lejlighed sikrede sig oprykning

– For mig vil Brønshøj altid stå som min hjerteklub, og selvom jeg søgte nye græsgange for efterhånden en del år siden, så følger jeg klubben i tykt og tyndt, siger Bo Henriksen, som netavisen fangede for nogle dage siden. – Specielt følger jeg mine tætte venner, Thomas Ibsen, Poul Olesen og ikke mindst Michael Madsen, som jo var min assistenttræner i sin tid. Det glæder mig, at han har fået sat skik på defensiven. Jeg tror fortsat på, at BB har gode muligheder for et avancement på et tidspunkt. I min tid oplevede vi jo pludselig at være tæt på en sensationel oprykning til Superligaen, men så kom den skattesag, og det kostede ikke alene penge, men også point. Det har andre klubber i rækken sikkert ikke ligefrem grædt over ! Men sådan var det, og jeg kan heldigvis bare se tilbage på en skøn tid i BB.

Bo9

Farvel og tak for en dejlig tid, siger Bo Henriksen til sine mange fans fra BB’s supporterne

Samarbejdet mellem Bo Henriksen og netavisens redaktør fungerede også perfekt. Hver gang den karismatiske træner fik en ide til et arrangement med sine spillere, så var det redaktøren, der blev ringet til, og hver gang med stort held. Det blev i tidens løb til mange sjove arrangementer lige fra bowling til golf i Grøndal MultiCenter.

Det var et genialt træk af Brønshøjs ledelse med Finn Ryberg i spidsen i sin tid at engagere Bo Henriksen som spillende træner. Her var en ung, frisk gut med store ambitioner, og konstellationen var perfekt. Alle blev glade for den langhårede, rødblonde og temperamentsfulde træner, og det var gensidigt.

– Men livet går jo videre, og jeg har fortsat halvandet år tilbage i Horsens fortsætter Bo Henriksen. – Dem tager jeg med stor glæde, og så skal jeg også videre. Syv år hvert sted giver et godt billede af stabilitet og loyalitet. Men uanset hvad fremtiden vil byde på, så vil BB stadig altid have en stor plads i mit hjerte.

Farvelblomster til hele Brønshøjs Bo Henriksen efter syv succesfulde år hos de sortgule

Efter at Bo Henriksen kom til Horsens, er han blevet gift og bor i Risskov ved Århus. – Jeg er glad og lykkelig og kører gladelig de 2 gange 60 kilometer seks gange om ugen til og fra Horsens. Og så har jeg ikke et nedrykningsgen, derfor er jeg sikker på, at Horsens bliver liggende, hvor de er nu, Men selvfølgelig skal jeg prøve noget nyt. Vi får se, hvad det så bliver.

Jeg håber netavisen vil sende en varm hilsen til BB fra mig – og en hjertelig hilsen til alle de fantastiske supportere, som altid gav mig ret !!! De syv år i Brønshøj vil jeg aldrig glemme, slutter Bo Henriksen.

Foto: Brønshøj Boldklub