Brønshøj burde have vundet, men måtte nøjes med uafgjort mod Skovshoved

Brønshøj stillede op med to nye, som skulle have ansvaret fra bænken, da Michael Madsen sagde sit job som cheftræner op i torsdags. Nu var det overladt til assistenttrænerne Poul Olesen og Jamil Fearrington. Men de to klarede opgaven glimrende. Ikke mindst fordi de har siddet på bænken i flere kampe og kender spillerne ud og ind.

Så det var spændende at se, om trænerskiftet havde nogen indvirkning på mandskabet. Det havde det i hvert fald ikke negativt. Brønshøj gik til den for at få den længe ventede første sejr, og der var faktisk flere chancer. Men i stedet var det gæsterne, der bragte sig foran før pausen 1-0.

I 2. halvleg lå det ligesom i luften, at det her ville vende til hjemmeholdets fordel, men først efter 70 minutter lykkedes det for Aleksandar Lazarevic og udligne til 1-1. Og selvom BB pressede for at få den sidste scoring, blev det kampens resultat.

Igen må vi sige, at BB har et bedre hold, end den øjeblikkelige placering viser. Så vi tror fortsat på, at det vil lykkes at komme i gang. Spørgsmålet er bare hvornår ?