Brønshøj erobrede førstepladsen i 2. division onsdag aften

Så fører Brønshøj 4-1 og stor jubel hos spillere og supportere

Brønshøj har i denne nye sæson prædikatet af at have 2. divisions bedste angreb med i alt 26 mål, og onsdag aften sikrede de sortgule sig førstepladsen i rækken med en sikker 4-2 sejr over Marienlyst på Tingbjerg Ground. Små 400 tilskuere så kampen, som blev ganske underholdende med et klart overtag til hjemmeholdet, der burde have ført stort efter de første 45 minutter. Men den ene chance efter den anden blev brændt, og i stedet scorede Marienlyst i sidste minut før pausen, så stillingen var 2-1. BB’s mål blev scoret af Mads Rønne og Jamil Ferrington.

I anden halvleg øgede Mads Rønne til 3-1 og Oliver Lassen til 4-1, og så troede alle, at sejren var sikret. Men Marienlyst havde sine chancer, og en af dem bragte dem en reducering et lille kvarter før tid til 4-2, hvilket blev kampens slutresultat. Dermed er BB nummer et i 2. division – i hvert fald indtil videre. En meget smuk stilling at kigge på.