Brønshøj kunne have erobret førstepladsen, men tabte til Slagelse

Brønshøj scorer – men kig på lystavlen – det er næsten fem minutter ind i overtiden

Det kunne have været dagen, hvor Brønshøj sad på førstepladsen i den østlige 2. division, men så dan skulle det desværre ikke gå. På Tingbjerg Ground vandt ellers formsvage Slagelse med 2-1 efter 1-0 ved pausen.

Kampen var såmænd ganske lige det meste af tiden, men Slagelse var dog bedre og farligere end forventet. Der er ingen tvivl om, at vestsjællænderne går efter den sidste plads til oprykningsspillet, selvom flere klubber er i spil. Topholdet Middelfart fik store klø af B.93 med hele 2-5 på hjemmebane, men da BB tabte og AB kun fik uafgjort i Skovshoved, beholdt fynboerne duksepladsen indtil videre. Efter pausen på Tingbjerg Ground øgede gæsterne efter en time til 2-0, før Andreas Baes langt inde i overtiden fik pyntet på resultatet.

Som det ser ud nu, er Brønshøj sikre på at skulle spille oprykningsspil, og det samme gælder AB. De to klubber mødes i sidste kamp i grundspillet på lørdag i “Slaget om mosen” i Gladsaxe Idrætspark, og skulle Middelfart skuffe igen, vil vinderen af den kamp kunne slutte på førstepladsen. Jævnbyrdigheden er nærmest uhyggelig blandt de resterende, der har mulighed for at komme med i det forjættede land.

Vil man læse nærmere om kampen, henviser vi til BB’s hjemmeside http://www.bronshojboldklub.dk/