Brønshøj mister to angribere !

Aleksandar Lazarevic og Danni König stopper i Brønshøj Boldklub.

Førstnævnte, der var i Brønshøj på en lejeaftale, vender tilbage til sin klub Hvidovre. Danni König forlader også hvepsene.  Det står at læse på BB’s hjemmeside.

Danni König t.v. og Lazarevic i kamp for BB.   (foto hentet fra BB’s hjemmeside)

– Vi har været  godt tilfredse med deres indsats, og ser os nu om efter mulige erstatninger, siger sportschef Thomas Ibsen. – Derfor er vi nu på udkig efter spillere, som kan gøre en forskel. Sagen er, at vi har en stærk og slagkraftig trup med aftaler, der løber indtil sommerpausen.

Både Lazarevic og König har tidligere været i Brønshøj, inden de vendte tilbage i denne sæson. Lazarevic har spillet 64 kampe og scoret 7 mål for Brønshøj, mens König har spillet 173 kampe og står noteret for 69 scoringer i hvepse-trøjen. I denne sæson har Lazarevic scoret to mål, mens König har nettet en enkelt gang.

– Cheftræner Michael Madsen har i vinterpausen gode muligheder for at arbejde grundigt med spillerne, så de bliver mindst 10 procent bedre end i efteråret. Træningen starter på mandag den 13. januar, og den første træningskamp er allerede lørdag  den 18. januar kl. 12.00 hjemme mod Skovshoved, slutter Ibsen.

Den første turneringskamp er den 6. marts kl. 19 ude mod FC Helsingør.