Brønshøj på næstsidste pladsen efter 2-2 i Greve

Heller ikke denne gang lykkedes det for Brønshøj at vinde sin første kamp i foråret. På Greve Stadion spillede de sortgule uafgjort 2-2 mod hjemmeholdet efter at Greve havde ført 1-0 ved pausen. I 2. halvleg kom BB faktisk på både 1-1 og 2-1, men det lykkedes for greve at få udlignet kort før tid til slutresultatet 2-2. Dermed er BB rykket yderligere en plads ned i tabellen og er nu næstsidst. Det ser ikke alt for lyst ud. Alle de uafgjorte kampe giver ikke nok, og nu varer det ikke længe før, restenilerne skal frem. Næste modstander er Odder på Tingbjerg Ground, og det kan åbenbart være svært nok. Jyderne ligger med helt fremme i rækken, og de vandt 1-0, da de mødtes i Odder for en måneds tid siden.