Overraskende udvikling: Brønshøj siger nej tak til pengemanden

Ligesom man gik og troede, BB ville få tilført ny kapital fra pengemanden Carsten Salomonsson, så er hele korthuset braset sammen. Et suverænt flertal havde ellers på den ekstraordinære generalforsamling i sidste uge klart givet bestyrelsen mandat til at forhandle videre om projektet.

Det nåede imidlertid ikke at udvikle sig yderligere, fordi en lang række BB’ere pludselig kom på banen i denne uge og gerne så, at a-anparterne forblev i amatørklubbens eje. Man var tilmed villige til at bakke op, ved at støtte ApS’et økonomisk, og dette syntes bestyrelsen ikke, man kunne sidde overhørig.

” Vi har igennem hele forløbet med Carsten Salomonsson kørt en meget åben proces, og derfor ønskede bestyrelsen naturligvis også, at han skulle orienteres herom, velvidende, at det kunne få ham til at trække sig”, skriver bestyrelsen på BB’s hjemmeside. “Og desværre var det lige netop, hvad han valgte at gøre”.

Bestyrelsen i ApS’et takker Carsten Salomonsson og Simon Salomonsson – ikke alene for deres interesse men også for det meget store stykke arbejde, som de har lagt for dagen. Man håber, at såvel Simon som Carsten fortsat vil komme på Tingbjerg Ground og ikke mindst, at BB kan få lov til at gøre brug af deres energi og viden i ApS’et til gavn for Brønshøj Boldklubs divisionshold.

Nu lever vi jo i et demokratisk land, hvor man har lov til at have sine egne meninger. Derfor vil vi fra netavisens side tillade os at sætte spørgsmålstegn ved, om det nu var klogt af BB og sige nej tak til den mulighed, der bød sig. Her var netop chancen for at komme videre. De økonomiske betingelser man arbejder under i klubben er knivskarpe, og kommer der ikke en tiltrængt indsprøjtning, så er det svært at se, om BB i fremtiden vil være andet end en 2. divisions- eller Danmarksserieklub.

Men lad de velmenende BB’ere spytte i kassen, så vi kan se, om det bare er tomme ord, eller der er alvor bag.