Brønshøj solgte sig dyrt og spillede årets bedste mod Lyngby

Hvis Lyngby troede, de bare skulle have en walkover på Tingbjerg Ground mod Brønshøj i onsdag aftens pokalkamp, så kom de til at tro om. De mødte et topmotiveret Brønshøjmandskab, som udstrålede en trang og lyst til at vise, at det er bedre, end sæsonstarten indtil nu har vist. Så de tilskuere som var lukket ind til opgøret fik en uforglemmelig målfest i et pokaldrama, der ganske enkelt havde alt, hvad man kunne ønske sig.

Hjemmeholdet kom foran på et selvmål efter 11 minutter, men den føring holdt kun i 10 minutter, så udlignede Lyngbys Emil Nielsen til 1-1. Det skulle dog ikke gå mere end 6 minutter, før Jonas Hemmingshøj bragte BB foran på ny 2-1. Men Lyngby ligger lige et par rækker over, og de fik udlignet efter 34 minutter til 2-2 og lige før halvlegens afslutning kom gæsterne for første gang foran 3-2.

Desværre for BB var man knapt nok kommet i gang efter pausen, før Lyngby øgede til 4-2, og så regnede de fleste på stadion med, at løbet var kørt. Men alle tog fejl. Efter 87 minutter reducerede BB ved Elias Asidah With, og i overtiden skete det fantastiske, Brønshøj udlignede til 4-4, da Adil Guendouri fik bolden i kassen.

Så måtte man ty til omkamp i 2 x 15 minutter, og også her viste BB’erne, at de kunne være med. Godt nok lykkedes det for Lyngby at score endnu et mål til 5-4, hvilket også gik hen og blev kampens resultat, men for pokker hvor skal de sortgule have ros for den indsats. Og en flot debut for Brønshøjs nye cheftræner Lasse Holmgaard.

Næste gang BB går banen bliver det i Roskilde mod Roskilde KFUM. Den kamp spilles lørdag kl. 13.30. Og mon ikke de sortgule har fået så meget tro på egen kunnen efter aftenens kamp, at det bliver til tre dejlige point !