Brønshøjs tidligere formand Finn Ryberg blev fortjent hædret

 

        

Ryberg med verdens smukkeste trøje – de to hører stadig ulasteligt sammen. (Foto BB)

I forbindelse med fejring af Divisionsforeningens 50 års fødselsdag på Hotel Munkebjerg i sidste måned blev Finn Ryberg udnævnt til æresmedlem af Divisionsforeningen. Han afløste i 1980 Brønshøjs daværende formand Henrik Jespersen og sad på posten indtil for få år siden. Sagde man Brønshøj, sagde man automatisk også Finn Ryberg. Vi har kigget lidt på den hyldestartikel, BB bragte på sin hjemmeside i anledning af udnævnelsen.

Under overværelse af 300 feststemte repræsentanter fra alle landets Divisionsklubber holdt Divisionsforeningens formand, Thomas Christensen, OB, en hyldesttale, der ærede Finn Rybergs bedrifter for Brønshøj Boldklub, DBU, DBU København og Divisionsforeningen.

– Det var en opremsning af bedrifter, der i sandhed høstede anerkendelse blandt alle 300 tilstedeværende – en fortjent hæder til Finn Ryberg og et stolt øjeblik for mit bankende BB hjerte, skriver Dennis Kjeldsen blandet andet på vegne af bestyrelsen.

Finn Ryberg blev formand for Brønshøj Boldklub i 1980, en post han bestred frem til 2014. Derudover har han også været med i Divisionsforeningens bestyrelse fra 1992-2004, en del af DBU’s bestyrelse i perioderne 1985-1991 og 1998-2012.

Udover at have modtaget nogle flotte priser som Rode-prisen, Carlo Jensens mindepokal, både sølvnål og guldnål fra DBU og KBU’s sølvnål, så var Finn Ryberg også den første, der kom op at hænge på Brønshøj Boldklubs Wall of Fame i 2014.

På netavisen kan vi kun klappe i hænderne over denne udnævnelse. Ryberg har været en fantastisk formand for de sortgule i gennem 34 år. Og som en lille kuriositet kan nævnes, at samme år Finn Ryberg blev formand i Brønshøj, skrev netavisens redaktør kontrakt som manager i klubben. Det betød mange, mange års tæt samarbejde og venskab.

Flot gået Finn Ryberg – stort tillykke !

2700-netavisen 13. feb. 2017