Der er lagt op til en knald eller fald kamp på lørdag i Tingbjerg

Det bliver en meget lang uge for alle BB’ere. Først på lørdag eftermiddag ved vi, om Brønshøj fortsætter i 3. bedste række eller for første gang siden 1945 ryger ud af divisionsfodbold. Lørdagen magede sig således, at Næsby blev sorteret definitivt fra ved at tabe 4-3 til AB, så der nu kun er tre klubber til at kæmpe om den livsgivende plads. BB gjorde det flot og overbevisende i Lyseng med en storsejr på 4-0, mens Greve som er nærmeste konkurrent hjemme vandt med hele 5-0 over Odder, så det er det ultimative brag lørdag. Dalum som overraskende tabte hjemme 1-2 til VSK Aarhus er nu også virkelig i fedtefadet. Faktisk kan BB nøjes med uafgjort mod Greve, men vinder Dalum i Odder, skal Greve have alle tre point for at redde sig. Så det bliver krig på lørdag kl. 14 på Tingbjerg Ground !

BB havde syv gyldne minutter i første halvleg. Efter 26 minutter scorede Aske José Victor til 1-0, tre minutter efter øgede Osvar Tranberg til 2-0 og bare fire minutter efter havde Jamil Fearrington banket BB’s tredje mål i kassen. Efter pausen slog Mads Rønne sejren fast til 4-0 tyve minutter før tid.