Efter en uendelig lang sejrstørke fik Brønshøj endelig hul på bylden

Vilje, fight og en kollektiv indsats var baggrunden for Brønshøjs fortjente sejr over Slagelse lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground. Ingen af BB’s spillere var indstillet på flere skuffelser, denne kamp skulle bare vindes, og det blev den så ..

Jubel og glæde lyser ud af de sortgule spillere efter at Jonas Hemmingshøj har slået sejren fast til 3-1

Det er en glædens dag i Brønshøj Boldklub, for endelig fik man brudt den forbandelse, der har hvilet over divisionsholdet meget længe. Den med ikke at kunne vinde. Det lykkedes i dag med en fuldt fortjent sejr på 3-1 over Slagelse, og det var en kæmpe forløsning for både spillere og supportere.

Altid hyper farlige Aleksandar Lazarevic bragte hjemmeholdet foran efter 34 minutter i 1. halvleg, og den føring holdt til pausen. Men godt 10 minutter ind i 2. halvleg fik Slagelse udlignet, og så begyndte nervøsiteten at brede sig på grounden. Skulle BB igen forlade banen uden sejr ? Heldigvis nej – for efter 70 minutter slog Aleksandar Lazarevic atter til og bragte BB på 2-1. Og så blev den sidste del af kampen nervepirrende, for sjællænderne kæmpede bravt for en ny udligning – og de var tæt på et par gange.

Men kort før udløbet af den ordinære spilletid slog Jonas Hemmingshøj til med sejrsmålet til 3-1, og så var det sidste søm banket i kisten. Så stor var lettelsen og jublen, da dommeren fløjtede af efter 93.16 minutter.

Kæmpe ros til alle spillerne. De kæmpede bravt og endelig kom belønningen. Stort tillykke til BB !

Næste opgave er mod Næstved, som på Frederiksberg tabte 3-1 til FA 2000. Så mon ikke Brønshøj kan lave et dacapo ?!! Den kamp spilles lørdag den 21. november kl. 15 på Tingbjerg Ground – og det er så årets sidste !