Efterslægten vandt 2700-netavisens og BB's store tipskonkurrence !

Ole Vadmand har vundet en gang før, det var sammen med Niels Frandsen, Den lille gode Slagter og Bjarne “Sild” Rasmussen, Romas. Denne gang snupper han sejren alene, og det bliver igen BB’s sportschef Thomas Ipsen, som skal overrække præmien.

For kort tid siden tog han afsked med Efterslægten efter 27 år som informationschef – og efter weekendens kampe i 2. division, står han nu som vinder af netavisens og BB tipskonkurrence. Ole Vadmand er bestemt en kompetent vinder. Han er godt nok indædt Fremad Amager mand, men har gennem de seneste år også fattet stor kærlighed til de sortgule. Det er sikkert også en af grundene til, at HFC-Efterslægten har et så fint samarbejde med netop BB. Udover at deltage i tipskonkurrencen har Efterslægten også en trøje på Brønshøjs divisionshold.

Da Ole Vadmand havde afskedsreception, fik vi at vide, at han og fruen skulle en tur til det skønne Rom. Så hvornår vi kan overrække præmien til ham, er lidt svært at sige lige nu. Men når han er tilbage, skal han naturligvis hyldes !

Sidste sæsons konkurrence blev vundet af Mikael Berggreen, Berggreen VVS.

2700-netavisen og Brønshøj Boldklub siger stor tak til alle kombattanterne, som ved deres deltagelse giver et anseligt beløb direkte til Brønshøjs divisionshold !

Slutstillingen efteråret 2017:

1/ Efterslægten                        42 point

2/ Brønshøj Stenhuggeri           33 point

3/ Danske Bank                         30 point

Nybolig                                  30 point

Sistan Shipping                     30 point

Lån & Spar                            30 point

Berggreen VVS                     30 point

4/ Garant                                   27 point

5/ Den lille gode Slagter            24 point

6/ Suzuki                                   21 point