Fantastisk flot afslutning på efteråret med 3-3 mod Næstved

Det blev godt nok ikke til sejr – og på et tidspunkt så det alvorligt ud til, at BB skulle løbe ind i endnu en skuffelse, da holdet mødte nedrykkerne fra Næstved på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag. Men på en super mandfolkepræstation lykkedes det for de sortgule at vende et 0-2 til slutresultatet 3-3 efter en forrygende målfest.

I det rædselsfulde vejr med blæst og regn gav de to mandskaber hinanden en underholdende og intens kamp, hvor hvert hold havde sin halvleg. Sydsjællænderne førte 2-0 ved pausen, og ikke mange troede helt på, at BB kunne komme tilbage. Men det skete på forbilledlig vis. På to scoringer i det 24. og 26. minut bragte Næstved sig foran 2-0, og det holdt halvlegen ud.

Efter pausen kom Brønshøj spillerne ud med fornyet gejst, og det gav resultat efter 51 minutter, da Lars Emil Juel Andersen reducerede til 1-2. Det gav endnu mere blod på tanden og bare små 10 minutter senere udlignede Bayan Fenwick til 2-2. Men trods overvægt i spillet måtte hjemmeholdet se på, at gæsterne bragte sig på 3-2 et kvarter før tid. Der gik dog ikke mange sekunder før  Aleksander Lazarevic fik bolden i nettet til 3-3 og dermed endnu engang beviste sit værd for BB. Målet var ikke bare kampens sidste – men hele årets sidste, eftersom sæsonen er slut nu.

Dermed slutter Brønshøj på 11. pladsen, men skal vi finde noget positivt, så må det være, at sæsonafslutningen bestemt var betydelig flottere end starten. Så lad os håbe de sortgule kan bygge videre på det til foråret.