Fantastisk Husum - gjorde hvad Næstved ikke kunne - bankede BSF 4-2 i Ballerup

Det er ikke længe siden, BSF – Ballerup/Skovlunde sensationelt slog Næstved ud af pokalturneringen med en sejr på 4-3 efter omkamp og straffe. Sydsjællænderne formåede end ikke at score mod BSF, før man gik til straffespark. Men det kunne Husum i formiddagens kamp i Ballerup.

Efter hvad vi kan betegne som en mandfolkeindsats, vandt de blåhvide så sikkert som 4-2 efter 2-2 ved pausen. Hjemmeholdet var tilmed foran 2-0 efter de første 26 minutter, men før pausen havde Asmat El El Ouargui og Jeppe Orbe bragt balance i regnskabet, så det efter de første 45 minutter stod 2-2.

De seneste 45 minutter var forholdsvis lige, men så satte Husum spillerne turboen til og bare to minutter før tid bragte de blåhvides bomber Mikkel Bo Eriksen gæsterne foran 3-2. Og det blev ikke ved det. I overtiden cementerede Husum sejren med endnu en kasse scoret af Christoffer Sisbo til 4-2 !

Imponerende af Husum som virkelig leverede en mandfolkeindsats. Og hermed kom sæsonens anden sejr i hus. Flot, flot af spillerne, og meget tyder på, at den nye træner Richard Lilja er ved at sætte sit præg. De blåhvide er bestemt ikke færdige endnu i Danmarksserien !

Næste opgave hedder i følge kampprogrammet Fremad Valby i Husumparken lørdag den 31. oktober kl. 14.15.